Terrassetak fra PALRAM

Terrassetak fra PALRAM

All4Spas er forhandler av solide, værbestandige og vedlikeholdsfrie terrassetak, som leveres i nært sagt alle størrelser. Med disse takene fra PALRAM Applications får du enda mer ut av uteplassen din.

Du finner alle våre terrassetak her.

palram applications logo

Værutsatte installasjoner krever kloke materialvalg

Etter mange år i bransjen er vi svært bevisst på hvilke påkjenninger våre utendørsprodukter utsettes for i et varierende norsk klima. Derfor leverer vi terrassetak med ekstra forsterkede takplater som gjør at den tåler langt større belastning enn de takplatene som normalt er å finne i standardleveranser.

Terrassetakene er laget med en rustbestandig og kraftig aluminiumskonstruksjon, pulverlakkert i fargene hvit eller antrasittgrå. Konstruksjonen kobles sammen i tilkoblingspunkter i galvanisert stål og forankres til tak- og veggoverflater med solide ankerfester. Samtidig som et behagelig lys slippes gjennom, har man full UV-beskyttelse i disse platene. Du unngår å bli solbrent og hagemøblene beskyttes mot solbleking.

Integrerte takrenner sørger for at regnvann ledes ut og ned langs siden.

Terrassetak - hvit - grå- velg størrelse - PALRAM-Applications - NEW

PALRAM Applications - Prefabrikerte byggesett i aluminium​

Våre terrassetak leveres som byggesett og kan monteres uten avanserte forkunnskaper. Monteringsbeskrivelse med skisser følger med og du kan følge trinnene gjennom monteringsvideoen nedenfor.

PALRAM Applications tilbyr en rekke ulike produkter som prefabrikerte byggesett som kan monteres selv. Felles for disse produktene er at de er vedlikeholdsfrie og meget værbestandige.

Produktene har henholdsvis 7, 10 eller hele 15 års garanti, produseres i Israel og selges over hele Europa gjennom et stort forhandlernettverk. All4Spas har vært PALRAM Applications forhandler siden 2014 og har utelukkende gode erfaringer med disse produktene.

Ta gjerne også en titt på PALRAM Applications egne nettsider.