Terrassetak fra PALRAM Applications

All4Spas er forhandler av solide, værbestandige og vedlikeholdsfrie terrassetak, som leveres i nært sagt alle størrelser. Med disse takene fra PALRAM Applications får du enda mer ut av uteplassen din. Nå kan du sitte tørt i regnvær og svalt og komfortabelt når solen oppleves for sterk.

palram applications logo

Ingen vedlikehold. Ingen rust.

Værutsatte installasjoner krever kloke materialvalg. Etter mange år i bransjen er vi svært bevisst på hvilke påkjenninger våre utendørsprodukter utsettes for i et varierende norsk klima. Derfor leverer vi terrassetak med ekstra forsterkede takplater, laget av 8 mm polykarbonat, som gjør at den tåler langt større belastning enn de takplatene som normalt er å finne i standardleveranser. Disse takplatene tåler belastning opptil 150 kg pr kvadratmeter, som tilsvarer ca 1 meter tørr nysnø eller 30 cm våt snø.

Terrassetakene er laget med en rustbestandig og kraftig aluminiumskonstruksjon, pulverlakkert i fargene hvit eller antrasittgrå. Konstruksjonen kobles sammen i tilkoblingspunkter i galvanisert stål og forankres til tak- og veggoverflater med solide ankerfester. Samtidig som et behagelig lys slippes gjennom, har man full UV-beskyttelse i disse platene. Du unngår å bli solbrent og hagemøblene beskyttes mot solbleking.

Integrert takrenne sørger for at regnvann ledes ut og ned langs siden.

Terrassetak - hvit - grå- velg størrelse - PALRAM-Applications - NEW

Terrassetak som monteres på 1-2-3!

Våre terrassetak leveres som byggesett og kan monteres uten avanserte forkunnskaper. Monteringsbeskrivelse med skisser følger med og du kan følge trinnene gjennom monteringsvideoen nedenfor.

Normalt festes terrassetaket mot vegg i en høyde på 260-305 cm. Taket skråner ned mot 210 cm høye frontsøyler med 13-17 graders fall. Avhengig av hvilken takvinkel man foretrekker, vil avstanden mellom frontsøylene og veggen variere mellom 226-286 cm for modellene som er 3 meter dype og 310-370 cm for modellene som er 4 meter dype. Frontsøylene kan også flyttes inntil 54 cm inn fra hjørnene om man ønsker.

PALRAM Applications - Prefabrikerte byggesett i aluminium

PALRAM Applications tilbyr en rekke ulike produkter som prefabrikerte byggesett, ment å enkelt kunne monteres selv. Felles produktene er at de skal være værbestandige og vedlikeholdsfrie.

Produktene har inntil 10 års garanti, produseres i Israel og selges over hele Europa gjennom et stort forhandlernettverk. Vi i All4Spas har vært PALRAM Applications forhandler siden 2014 og kan trygt anbefale disse produktene til våre kunder.